11 april 2023

Whoohooo 🥳🥳

Zie net dat we een feestje* hebben! 🥳🥳 Dankzij LinkedIn weet ik dat ik vandaag mijn 15-jarig jubileum bij de firma heb! 😅

Tekst gaat verder onder de foto

Na de HAS in Den Bosch ben ik gaan werken bij de Rabobank, ondertussen verkering gekregen met Rob (de man van de vrouw van de tuinder 😉). Toen we het bedrijf hebben overgenomen ben ik ‘thuis de administratie’ gaan doen. Inmiddels wat activiteiten los gelaten, en andere taakjes erbij gaan doen. Maar nog steeds Trotse Vrouw van de Tuinder! Op naar nog meer mooie jubilea!* 🎉🎉

Fijne dag!

Groetjes Hannie 👩‍🌾
Vrouw van de Tuinder

(*Aangezien ik al bijna 18 jaar Vrouw van de Tuinder ben, schieten de jubileumfeestjes er wel een beetje bij in hoor 😅)

Contact achtergrond

Leuk als je contact met ons opneemt!

We proberen super snel te reageren, maar als het iets langer duurt dan je hoopt, zijn we waarschijnlijk druk paprika’s aan het oogsten.

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.