Ambitie

We spelen Champions League paprika's telen. En als we iets doen, dan willen we dat echt kneiter goed doen! We houden van uitdaging en ambitie. In teelt, kwaliteit, kostprijsbewaking, persoonlijke ontwikkeling en doorgroeikansen.

We zien kansen en mogelijkheden om onze doelstellingen nog beter, slimmer, sneller of leuker te realiseren. We willen niet alleen de leukste paprikakwekerij van Nederland zijn, maar gaan ook voor borging van onze kwaliteit en continuïteit.

Ook zo ambitieus?

Herken jij je in de drive om nog meer eruit te halen, het linker rijtje aan te willen voeren en als snelste over de finish te komen? Als jij minstens zo ambitieus bent als wij, dan vinden we het leuk als je contact met ons opneemt. Zelfs als we geen vacatures hebben, maken we plek voor leuke en ambitieuze mensen!

Contact achtergrond

Leuk als je contact met ons opneemt!

We proberen super snel te reageren, maar als het iets langer duurt dan je hoopt, zijn we waarschijnlijk druk paprika’s aan het oogsten.

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.