Verantwoordelijkheid

Iedereen is belangrijk, van scholier, tot arbeidsmigrant, tot MT lid. We hebben elkaar nodig om onze doelstellingen te bereiken en verwachten verantwoordelijkheid van iedereen die met ons werkt. Voor het werk, voor elkaar, en voor onze omgeving.

Ilona zorgt dat de wc's gepoetst zijn, Frank scout de beestjes, Petra maakt op tijd de facturen, Marcin draait de touwtjes om de pallets, Monica geeft uitleg aan de scholieren en Sandra zorgt voor snoepjes in de kantine omdat Habib daar zo van houdt. #Samengevenwijkleuraanpaprika

Groen doen

We zijn oa PlanetProof en Groen Label gecertificeerd. Kort door de bocht betekent dit dat we best goed bezig zijn! Want we voldoen hiermee aan de gestelde eisen voor oa voedselveiligheid, arbo en milieu. Dit doen we niet vanwege de certificering, maar omdat we het gewoon belangrijk vinden. We zijn ons, wellicht net als jij als je gewoon in de keuken staat, steeds bewuster van het gebruik van onze middelen. We zijn een gangbaar teeltbedrijf, dus telen niet biologisch, maar bij alles wat we doen heeft Groen Doen steeds meer onze focus.

Zo hebben we, om het regenwater op te vangen, een heel grote vijver aangelegd achter onze kas. Inmiddels heeft zich dit ontwikkeld tot een verrassend mooi verborgen wandelgebied, wat de Kasteellaan verbindt met de Waardjesweg. Functioneel en Groen opgelost. Daar houden we van.

Oja, het gebied is vrij toegankelijk voor leuke mensen, dus alleen voor diegene die geen rotzooi achterlaat!

Contact achtergrond

Leuk als je contact met ons opneemt!

We proberen super snel te reageren, maar als het iets langer duurt dan je hoopt, zijn we waarschijnlijk druk paprika’s aan het oogsten.

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.