Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze omgeving, de buurt, het milieu, ons personeel en onze leveranciers.

Vanuit gelijkwaardigheid en een open cultuur blijven we in gesprek met elkaar. Omdat we betrokkenheid zo belangrijk vinden, verwachten we dat mensen die bij en met ons werken zich ook betrokken voelen bij ons.

Gratis paprika’s

We sponsoren graag goede doelen als het een bijdrage levert aan het besef om gezond te kunnen snoepen. Daarom geven wij alle verenigingen en scholen in Asten en Someren graag een doos paprika’s cadeau. Dus organiseer je een sportdag of kamp? Laat het ons weten en je krijgt van ons gratis een doos paprika’s! (Enkel mogelijk in de maanden mei t/m oktober).

Ook vinden we het belangrijk dat de mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank gezond kunnen eten. Vandaar dat we heel graag wekelijks paprika’s aan de Voedselbank doneren.

Omgeving

Om het regenwater op te vangen hebben we een heel grote vijver aangelegd achter onze kas. Inmiddels heeft zich dit ontwikkeld tot een verrassend mooi verborgen wandelgebied, wat de Kasteellaan verbindt met de Waardjesweg. Functioneel en Groen opgelost. Daar houden we van.

Oja, het gebied is vrij toegankelijk voor leuke mensen, dus alleen voor diegene die geen rotzooi achterlaat!

Contact achtergrond

Leuk als je contact met ons opneemt!

We proberen super snel te reageren, maar als het iets langer duurt dan je hoopt, zijn we waarschijnlijk druk paprika’s aan het oogsten.

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.