Wij zijn Kwekerij Moors

We zijn een professioneel gezinsbedrijf en telen op 3 locaties paprika's in Asten en Someren (Noord Brabant).

Wij combineren de vertrouwelijke waarden van een familiebedrijf, zoals laagdrempeligheid en een platte organisatie, met innovativiteit, verantwoordelijkheid en professionaliteit. Onze paprikakwekerij is hartstikke modern door de vele vormen van automatisering. Sjouwen met kratjes is echt niet meer aan de orde!

Samen geven wij kleur aan paprika!

Letterlijk, want we laten ze graag mooi groen, rood of geel worden, maar ook figuurlijk natuurlijk. Samen met ons betrokken team medewerkers zorgen wij er voor dat er dagelijks kneiterverse paprika’s op je bord terecht komen!

We zijn aangesloten bij de GMO erkende telerscoöperatie Oxin Growers U.A. Zij zorgen ervoor dat onze paprika’s verkocht worden. Oxin Growers maakt de afspraken tussen kopers en telers. Voor meer informatie: http://www.oxin-growers.nl.

 

 

Contact achtergrond

Leuk als je contact met ons opneemt!

We proberen super snel te reageren, maar als het iets langer duurt dan je hoopt, zijn we waarschijnlijk druk paprika’s aan het oogsten.

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.