Wij zijn Kwekerij Moors

We zijn een professioneel gezinsbedrijf en telen op 3 locaties paprika's in Asten en Someren (Noord Brabant).

Wij combineren de vertrouwelijke waarden van een familiebedrijf, zoals laagdrempeligheid en een platte organisatie, met innovativiteit, verantwoordelijkheid en professionaliteit. Onze paprikakwekerij is hartstikke modern door de vele vormen van automatisering. Sjouwen met kratjes is echt niet meer aan de orde!

Samen geven wij kleur aan paprika!

Letterlijk, want we laten ze graag mooi groen, rood of geel worden, maar ook figuurlijk natuurlijk. Want als traditioneel gezinsbedrijf met ambities, is er altijd wel wat te beleven en vervelen we ons zelden.

In 2008 hebben wij, Rob en Hannie, het bedrijf overgenomen van de ouders van Rob. Samen met het team van betrokken medewerkers, scholieren en seizoenshulp, hebben we ons bedrijf uitgebouwd tot wat het nu is, en telen we op 19ha paprika.

We posten regelmatig wat op social media, over wat ons bezighoudt zowel in de kas als daarbuiten.
En we vinden het ècht leuk als je ons volgt!

Contact achtergrond

Leuk als je contact met ons opneemt!

We proberen super snel te reageren, maar als het iets langer duurt dan je hoopt, zijn we waarschijnlijk druk paprika’s aan het oogsten.

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.