Plezier

We streven ernaar de leukste paprikakwekerij van Nederland te zijn. We hebben de ambitie dat iedereen kan doen wat hij leuk vindt, door het bespreken van doorgroeimogelijkheden en aanbrengen van variatie in de werkzaamheden.

Met oprechte aandacht voor elkaar uiten we waardering aan elkaar. We hebben een open cultuur, waar we elkaar complimenten geven en bereikbaar zijn. Juist de persoonlijke aandacht en interesse, in ieder mens, zorgt ervoor dat we allemaal samen met plezier naar ons werk gaan.

De leukste paprikakwekerij van Nederland

Het is nogal een ambitie he. Om de leukste paprikakwekerij van Nederland te willen zijn. Meetbaar is deze definitie niet en eigenlijk zijn we er van overtuigd dat alle paprikakwekerijen hartstikke leuk zijn. Dus of we nu de leukste zijn of gewoon leuk, doet er eigenlijk niet zo toe. Als we er zelf maar plezier in hebben!

Contact achtergrond

Leuk als je contact met ons opneemt!

We proberen super snel te reageren, maar als het iets langer duurt dan je hoopt, zijn we waarschijnlijk druk paprika’s aan het oogsten.

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.