15 maart 2023

We zijn genomineerd!

Het is altijd leuk om een pluim te ontvangen, maar de Stigas nominatie voelt ook een beetje ongemakkelijk ☺️ Want we doen echt maar ‘gewoon’. Wel ‘gewoon’ ons best natuurlijk, maar voor ons gevoel ‘gewoon niks bijzonders’.

Tekst gaat verder onder de foto

Bij het interview over onze nominatie kwam dat ook uitgebreid ter sprake. Maar wat we teruggekoppeld kregen, was dat we iedereen echt zien. Scholier, uitzendkracht, parttimer of bedrijfsleider, iedereen is voor ons even belangrijk, en we proberen graag samen te ontdekken waar iemand zijn werkgeluk kan vinden.

Het gaat niet vanzelf hoor, zoals vroeger toen we nog kleiner waren. Iedereen wist toen van elkaar hoe het weekend was geweest, wat ieders hobby’s waren en je kende de namen van alle kinderen. Door het groeien van het bedrijf naar ca 100 medewerkers in het seizoen, wordt dat allemaal wat ingewikkelder. Maar omdat we het belangrijk vinden, blijkt het gelukkig nog steeds ‘gewoon’ te lukken. Je best doen voor elkaar, interesse tonen en vragen hoe het echt met iemand gaat. Helemaal niet moeilijk, als je het belangrijk vindt! 😄

Contact achtergrond

Leuk als je contact met ons opneemt!

We proberen super snel te reageren, maar als het iets langer duurt dan je hoopt, zijn we waarschijnlijk druk paprika’s aan het oogsten.

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.