05 juli 2023

Vacature teamleider

We zoeken een #teamleider. Het liefst een goeie! Niet meer niet minder. Geen ‘uitdagende baan’, ‘hands on mentaliteit’ of ‘dynamisch’. Maar gewoon samen lekker werken. ...

Tekst gaat verder onder de foto.

Het werk is van alles een beetje. Mee oogsten, kwaliteit in de gaten houden en mensen laten groeien. We hebben een leuk team, en jij kunt het nóg leuker maken.

Soms is het warm in de kas, soms moeten er echt ff de schouders onder, maar er is ook ruimte om na het werk samen iets te drinken. We zien jou als initiatiefnemer daarin. Deze teamleidersrol is een mooie stap als je uit de productie komt en verder door wilt groeien. En uiteraard willen wij je daar bij helpen.

We zijn een professioneel familiebedrijf, dus het laagdrempelig contact van vroeger, maar wel met de techniek en processen van deze tijd. We vinden betrokkenheid, plezier, verantwoordelijkheid en ambitie belangrijk en bouwen graag een team om mensen heen.

En tja. Wij zijn echt niet leuker dan onze collega tuinders (ze zijn allemaal leuk!). Maar we zijn wel de leukste paprikakwekerij in Heusden 😉

Deze functie wordt ook wel eens #locatieleider#meewerkendvoorman of #aanspreekpunt genoemd. Maar wij kunnen in woorden niet beter uitleggen wie we zijn en wat we zoeken. Dus als je interesse is gewekt, dan waarderen we het als je contact met ons opneemt. Dit is het nummer van Jeroen: (06) 1268 5902, en hij kan je alles vertellen wat je verder wilt weten.

Check onze site www.kwekerijmoors.nl voor meer info.

Ben jij niet de teamleider die we zoeken? Hopelijk ken je hem m/v wel. Vandaar dat we het leuk vinden als je dit bericht wilt delen!

Kudos en karmapunten! 🫶

📍 Asten / Someren

Contact achtergrond

Leuk als je contact met ons opneemt!

We proberen super snel te reageren, maar als het iets langer duurt dan je hoopt, zijn we waarschijnlijk druk paprika’s aan het oogsten.

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.