09 september 2023

#Trotsopdeboerin

Het is vandaag de dag van de boerin. Dus ook een beetje van de tuinderin 😅

Tekst gaat verder onder de foto

We hebben echt een traditioneel gezinsbedrijf. Toen we het bedrijf overnamen van de ouders van Rob, ben ik gestopt met mijn werk bij de Rabobank om ‘thuis de administratie’ te gaan doen. De structuur is meegegroeid met de tijd, maar het is net de traditionele ‘man-vrouw’ maatschap 😄

En natuurlijk is het niet vanzelfsprekend dat je als ‘vrouw van’ mee gaat werken op het bedrijf. Maar ook al doe je helemaal iets anders, werk je in de zorg of ben je juf, het bedrijf is er altijd.

Etenstijd is afhankelijk van het seizoen, vakantiedagen zijn niet wettelijk bepaald, wkk net op storing als je wil gaan uiteten, en ik heb jaren gehoopt op een papadag.

Maar wat is het mooi. Om vrouw van de tuinder te zijn. Hoe de kinderen, zonder dat je het in de gaten hebt, hierdoor skills ontwikkelen. Managementvergaderingen ‘s avonds in bed, en ouderavonden bespreken op kantoor. Alles loopt in elkaar door. Niet altijd even handig, maar meestal heel leuk en gelukkig nog net zo basic als de man-vrouw maatschappen uit de 80s.

#trotsopdeboerin

Groetjes Hannie 👩‍🌾
Vrouw van de tuinder

#dagvandeboerin

Contact achtergrond

Leuk als je contact met ons opneemt!

We proberen super snel te reageren, maar als het iets langer duurt dan je hoopt, zijn we waarschijnlijk druk paprika’s aan het oogsten.

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.