13 september 2023

Of je eet ‘em gewoon op

Er zijn verschillende meningen over hoe je paprika’s het beste kunt bewaren. Als je een kelder of berging hebt, dan lijkt me dat de beste plek. Zo rond de 12-15 graden. Naast de aardappels 😉

Als je geen kelder hebt, dan vind ik de koelkast het beste. Maar waar je ze ook laat, doe ze altijd in een plastic zak. Dan blijven ze vers en knapperig, zonder oud velletje. En dat willen we allemaal wel toch? 😄 Groetjes Hannie 👩‍🌾 De vrouw van de tuinder #verspillingsvrijeweek

Contact achtergrond

Leuk als je contact met ons opneemt!

We proberen super snel te reageren, maar als het iets langer duurt dan je hoopt, zijn we waarschijnlijk druk paprika’s aan het oogsten.

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.