24 februari 2023

Leuke mensen, laat je zien!

Alle tuinders(vrouwen 😉) zijn leuke mensen. Maar het is aan de sector om dat te laten zien.

Tekst gaat verder onder de foto

Een tijdje geleden ben ik door de Rabobank gevraagd om een vlog te maken over vrouwelijk agrarisch ondernemerschap. Dat vond ik wel een lastig thema. Want door gedoe met mijn gezondheid, worstel ik regelmatig over mijn rol als (vrouw van de) tuinder. Ik werk lang niet zoveel als ik graag zou willen, en heb last van het idee niet voldoende betekenisvol te kunnen zijn voor ons bedrijf.

Maar wat ik wel doe is vertellen. Vertellen wat we als bedrijf doen, waar we voor staan en wat ons bezighoudt. Wat de sector bijdraagt, hoeveel variatie er is en hoeveel leuke mensen er werken. En alhoewel het altijd ongemakkelijk is om naar jezelf te kijken, vond ik het leuk om dit als vrouwelijk agrarisch ondernemer uit te mogen dragen.

Groetjes Hannie 👩‍🌾
De vrouw van de tuinder

Hier kun je het filmpje vinden:

https://brandportal.rabobank.nl/readimage.aspx/asset.mp4?pubid=dbR-OArNzlQfrxAQWgNh5g

 

 

Contact achtergrond

Leuk als je contact met ons opneemt!

We proberen super snel te reageren, maar als het iets langer duurt dan je hoopt, zijn we waarschijnlijk druk paprika’s aan het oogsten.

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.