Kwekerij Moors Banenmarkt

We kijken terug op een succesvolle eerste editie van onze banenmarkt!

Het was oprecht leuk om mensen te ontmoeten, en te kunnen laten zien wie we zijn en wat we doen. Was je niet in de gelegenheid, dan vinden we het leuk als je dat even laat weten. Plannen we gewoon een persoonlijk moment in. Je kunt hiervoor ons contactformulier invullen, onderaan de pagina. Lees verder onder de foto 👇

We hebben enkele vacatures openstaan, maar we hebben altijd plaats voor leuke mensen. Want we bouwen graag een team om mensen heen. Ben je ook benieuwd naar wat we doen en wie we zijn, kom dan even langs voor een rondje door het bedrijf en een kop koffie!

Ook als je al een fijne baan hebt, met een leuke werkgever, ben je van harte welkom. Dan moet je gewoon blijven doen wat je doet, maar wellicht past het dan een keer in de (verre) toekomst. Als jij benieuwd bent naar ons, zijn wij dat ook naar jou!

Contact achtergrond

Leuk als je contact met ons opneemt!

We proberen super snel te reageren, maar als het iets langer duurt dan je hoopt, zijn we waarschijnlijk druk paprika’s aan het oogsten.

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.