31 december 2023

Dit was de mooiste!

Nieuwe mensen verwelkomd, nieuwe kas gekocht, veel paprika’s geoogst. Allemaal (echt!) fantastisch, maar het meest blij met deze laarzen. Ik scrollde even door ons jaar, en wou mijn mooiste nog eens met je delen. Hier is ie.

Tekst gaat verder onder de foto.

11-6-23
‘Staat jouw timeline ook vol met benijdenswaardige, jaloersmakende foto’s en berichtjes? Met alle successen en leuke dingen die gevierd moeten worden? Je zou het niet zeggen, maar voor mij is dit een pareltje.
Laarzen aan en wandelen door het gras. Mooier is het leven niet.
Ik heb al jarenlang kei veel gedoe met m’n gezondheid; zit buitenshuis in een rolstoel en heb heel weinig energie. (Een eigen bedrijf en hoge ambities maken dat wel uitdagend 😅)
Onlangs heb ik een pijnbehandeling gehad, waardoor ik een stukje kon wandelen. Intens genieten, en al helemaal als de zon schijnt! En wat de toekomst brengt, zien we wel. Maar dat je gelukkig kunt worden van een paar laarzen is misschien best benijdenswaardig 😉
Heel veel liefs, Hannie 👩‍🌾
De vrouw van de tuinder
Contact achtergrond

Leuk als je contact met ons opneemt!

We proberen super snel te reageren, maar als het iets langer duurt dan je hoopt, zijn we waarschijnlijk druk paprika’s aan het oogsten.

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.