18 november 2023

De grote schoonmaak

We zitten nu midden in de teeltwisseling. Zeg maar, de grote schoonmaak. En met grote schoonmaak bedoel ik echt grote schoonmaak.

Tekst gaat verder onder de foto

Er wordt kei hard gewerkt door iedereen. De normale scheiding van werkzaamheden tussen oogsten, sorteren of biologie uitzetten, is er nu niet. Iedereen werkt kei hard aan hetzelfde doel: die kas moet schoon. Tractors in de kas, slepen met doeken, versnipperen van gewas en heel veel vegen.

Ik hou er rekening mee dat Rob niet op tijd thuis is voor het avondeten, z’n lunch overslaat en eerder uit bed is dan de wekker gaat. Gevoel van saamhorigheid, samen ervoor gaan, blaadjes in je haar en moe en voldaan je bed inploffen. Nog een paar dagen, en dan is de kas weer spic en span.

Trots op alle mensen die een tandje erbij hebben gezet, op welke manier dan ook, om die klus weer te klaren. Reikhalzend kijk ik uit naar de komst van de nieuwe plantjes, en dat Rob misschien weer op tijd thuis komt voor het eten. Misschien 😉

Groetjes Hannie 👩‍🌾
De vrouw van de tuinder

Contact achtergrond

Leuk als je contact met ons opneemt!

We proberen super snel te reageren, maar als het iets langer duurt dan je hoopt, zijn we waarschijnlijk druk paprika’s aan het oogsten.

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.