Das slim!
Het is #verspillingsvrijeweek. En nou hoor ik je denken, hoezo zou je paprikaโs verspillen?
Precies. Dat snappen wij dus ook niet. Gewoon meteen opeten die handel, zo uit het vuistje. In reepjes snijden, op tafel zetten. Je kijkt even niet, en poef! Alles weg! (Bij chocola werkt dat nog sneller btw ๐ ) Tekst gaat verder.
Maar goed. Stel je dus voor: je hebt nog wat over, let dan op deze handige lifehack! Ik snij ze het liefst in blokjes en laat ze op de snijplank liggen. Hoppa, zo de vriezer in ๐๐ Het voordeel hiervan is dat ze niet aan elkaar gaan klitten (daar houden we niet van he ๐ ) En na een paar uur kun je ze alsnog in een zakje of Tupperware bakje schudden (of een gebruikte ijscobak – zie de la erboven ๐).
Groetjes Hannie ๐ฉโ๐พ
De vrouw van de tuinder