22 december 2023

Nieuwe ka(n)s

We hebben nieuws! 🙌

Tekst gaat verder onder de foto.

We hebben de kas van de buren gekocht en de kas in Someren verkocht. Hierdoor kunnen we nog meer duurzaamheidsstappen zetten. Het glastuinbouwgebied aan de Waardjesweg blijft behouden en we houden van ambitie: van Champions League paprika’s telen. Dit biedt ook weer kansen en doorgroeimogelijkheden voor ons personeel. Want het is de bedoeling dat het voor iedereen leuker wordt!

Hou jij ook van uitdaging, en wil je bij een professioneel gezinsbedrijf werken? Je snapt dat er nieuwe vacatures ontstaan, dus voel je vrij om eens een bakkie koffie te komen doen!

Maar poeh, wat was het een spannend traject. Rekenen, tellen, nog eens checken, gaat het lukken, vallen al die puzzelstukjes in elkaar, hoe gaan we het doen, waar beginnen we aan en wordt ons leven er leuker van?
Aangezien het gras bij de buren altijd groener is, leek het ons een heul goei idee 😉

En weet je wat het aller-aller-allerleukste van dit traject was? De mensen! Dat we op woensdag om 22.40u nog een appje van Piet krijgen. Dat Tonny alles aan de kant veegt om ons te willen helpen. Dat Christian ons een spiegel voorhoudt, Naomi vertrouwen geeft en Martijn het klankbord. Frans en Henri geduld voor ons hebben, Thwan minstens zo enthousiast is als wij, Sander mee wil doen en Martin mee wil denken. En dat allemaal op de gekste tijden.

Super fijne reacties van de mensen om ons heen, en ons team die het helemaal ziet zitten. Jeetje, wat een commitment. Zaken doen, doe je niet met zaken. Dat doe je met mensen. En juist dat maakt het zo leuk.

Op naar nog heuuuul veel mooie samenwerkingen, én geen groen gras, maar rode, groene of gele paprika’s! 🫑🫑

Contact achtergrond

Leuk als je contact met ons opneemt!

We proberen super snel te reageren, maar als het iets langer duurt dan je hoopt, zijn we waarschijnlijk druk paprika’s aan het oogsten.

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.