14 april 2023

🍰 Weer gebak!

Vandaag was de laatste stagedag van Jim, lees hier wat hij er van vond.

Tekst gaat verder onder de foto

‘Hallo mijn naam is Jim Van Gennip Ik ben 18 jaar oud. Ik woon in lierop en ik doe mijn opleiding op het Yuverta collega in horst. Ik doe een plantenteelt opleiding. Ik heb mijn stage gelopen bij Kwekerij Moors en daar ook mijn proeven (examens) mogen doen. Ik heb veel geleerd over de teelt en heb ook veel ervaring op gedaan. Je hebt ook veel afwisselend werk en met een gezellig team is het een leuk bedrijf om stage te lopen.

Bedankt kwekerij Moors voor de stage!’

Tuurlijk zijn we een trots #erkendleerbedrijf! Bedankt Jim!

Contact achtergrond

Leuk als je contact met ons opneemt!

We proberen super snel te reageren, maar als het iets langer duurt dan je hoopt, zijn we waarschijnlijk druk paprika’s aan het oogsten.

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.