01 januari 2023

🌟 Vacature alert 🌟

Wij zijn op zoek naar een technisch allrounder (m/v). 🀩 Word jij foxwild van revetjes, besturingstechniek, smeerolie, pneumatiek, elektronica of een mooie las? Dan moeten we echt even samen koffie drinken.

Tekst gaat verder onder de foto

We hebben een eigen onderhoudsteam, bestaande uit Bas en ZZP’ers Stan en Rens. We vinden het belangrijk dat mensen zich betrokken voelen bij ons, en verantwoordelijkheid dragen. Eigen inbreng, meedenken in hoe processen slimmer, beter en goedkoper kunnen, vinden we belangrijk. Storingsdiensten zijn onderdeel van het werk, maar alles gaat in overleg met het team en ook Rob draait als eigenaar zelf volop mee om alles op rolletjes te laten lopen.

πŸ‘‰ Op papier krijgen we niet uitgelegd wie we zijn, wat we doen en wat we verwachten. Dus heb je twee rechterhanden en spreekt bovenstaande je aan, stuur ons dan eens een berichtje. De rest is allemaal bespreekbaar!

Kudo’s en karmapunten als je dit bericht wilt delen! (Online en in het echt πŸ˜…)

#samengevenwijkleuraanpaprika
#vacatureΒ #tuinbouwΒ #onderhoudsmonteur

Contact achtergrond

Leuk als je contact met ons opneemt!

We proberen super snel te reageren, maar als het iets langer duurt dan je hoopt, zijn we waarschijnlijk druk paprika’s aan het oogsten.

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.